Mammacare

In onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie behandelen wij veel vrouwen na een borstamputatie, borstbesparende operatie of borstreconstructie. Om deze vrouwen goed van dienst te kunnen zijn, bieden wij een totaalpakket binnen onze praktijk. Hierbij kunt u denken aan het aanmeten van therapeutische elastische kousen, drukthoraxen en drukkleding, maar ook behandeling van oedeem of eventueel ontstane littekens.

Wanneer u een borstamputatie, borstbesparende operatie of borstreconstructie heeft gehad, komt er veel op u af. Na de operatie heeft u een voorlopige prothese gekregen. Als de wonden goed genezen zijn en de bestraling afgelopen is, kunt u een uitwendige, siliconen prothese gaan dragen.

Tijdens de aanschaf van een prothese en geschikte lingerie wordt u bijgestaan door een gediplomeerd Mamma care adviseuse. Zij gaat met u op zoek naar de prothese die het beste bij uw lichaam en levensstijl past. Wij vinden het belangrijk u alle aandacht te kunnen geven, daarom werken wij alleen op afspraak. Hiermee kunnen wij u onze tijd en privacy garanderen. 

Bekijkt u ook onze webshop eens. Hier hebben wij een greep uit ons assortiment prothesen, protheselingerie en kleding staan: http://sub-medical.nl/